Bajen-merch

Bajen-merch

Visst har du hjärtat på rätt plats? Visa då med rätt färger att du är en del av Bajens stora familj. Vi brinner för Hammarby IF och det väljer vi att visa med våra kläder. De är både snygga samtidigt som det är något extra skönt med färgerna. När du ser ett annat Bajenfans känns det helt enkelt bra. Visa vem du hejar på och vart ditt hjärta finns genom att använda Bajens färger och sprida vårt lags anda över hela stan.

För den som vill uttrycka sitt stöd för Bajen finns det ett stort utbud av kläder och merch som är snyggt färgsatta i grönt och vitt. Dessa produkter kan du bära med stolthet. Det känns allra bäst i hjärtat om du satsar på kläder och produkter av hög kvalitet. Tryck som slits ner snabbt och kläder som tappar formen förtar en del av känslan. Satsa på officiell merch från en Hammarby webshop för att få tag på de bästa grejerna.

Stötta ditt lag på flera sätt

Genom att bära den vackraste färgkombinationen för ett Bajen-hjärta, nämligen vitt och grönt, stöttar du vårt favoritlag. Kläderna är lika snygga att bära under match som till vardags. Det här är en fin hyllning till Bajen! Du kan stötta laget ytterligare genom att välja att handla officiell merch. Då stödjer du nämligen laget även finansiellt, jämfört med om du handlar inofficiell och hemmagjord merch online eller fysiskt. Stödet går ända fram till vårt lag med officiell merch.

Satsa på officiell merch

När du handlar officiell merch får du äkta grejer av hög kvalitet. Förutom fördelen att kläderna håller bättre och färgerna förblir snygga år ut och och år in så stöttar du ditt lag. Du kan gå till matchen och heja på ditt lag med högt huvud iklädd snygga Bajen-kläder som står emot väder och vind. Klä dig rätt med kläder och visa vem du är, ett riktigt äkta Bajenfan redo att hylla världens finaste lag!