Betta på fotboll

Att satsa pengar på fotboll är en väldigt omtyckt sysselsättning över hela världen. Att spela på en fotbollsmatch kan verka enkelt men numera finns det en rad olika alternativ att välja mellan och olika faktorer som är viktiga att ta i beräkningen när det gäller att spela på fotboll. Att spela på odds, även kallat betta, gör det lite extra spännande att titta på en match och givetvis är det lite pirrigt att se om du lyckas kamma hem en summa penar på ditt spelande. Se spelande på sport som en kul underhållning och eventuella vinster som en härlig bonus. Kunskaper om lagen hjälper till öka chanser till vinst och minimera riskerna.

Betta på fotbollDet finns många olika varianter att spela på fotboll. Stryktipsvarianten är en mycket populär Här blir det sällan riktigt höga odds när de är favoriter i matchen som du spelar på, men det är relativt säkra odds. Om du satsar på att ett lag som inte har bästa chansen att vinna så kan du däremot kamma hem mer pengar om underdogen slår till och överraskar med en vinst.

Idag går det även att spela på alternativ som totala antalet mål i en match. Tror du att det kommer att bli en målrik match så kan du satsa på att det till exempel blir över 2 mål i en match. Om du tror att det bir en mål-snål tillställning så kan du satsa pengar på att det blir under 2 mål i en match.

Om du vill vara lite mer exakt i din oddsspelande så kan du satsa på det korrekta slutresultatet i en fotbollsmatch. Detta är givetvis inte helt lätt och ofta är fotbollsmatcher målsnåla tillställningar som inte ger speciellt höga odds. Men det kan bli stora målskillnader i en match, exempelvis semifinalen mellan Brasilien-Tyskland i VM 2014 som slutade 1-7. Om du hade spelat på detta slutresultat så fick du ett riktigt högt odds vilket innebär en skön storvinst.

Att betta på specifika händelser som kommer att ske under en match har blivit mycket omtyckt. Visst är det något alldeles särskilt med att fundera på vilken spelare som kommer att gör första målet? Här sätts dina kunskaper om laget och även din förmåga att se in i framtiden på stora krav. Andra intressanta händelser som det går att spela på är vilket lag kommer att slå flest hörnor, vilken/vilka spelare kommer att bli utdelade rött kort och vem blir matchens lirare.

Kombinationsspel är ett roligt sätt att dels vinna en större summa pengar men även att följa resultatet i flera olika matcher. Det går att satsa på flera olika matcher så som två matcher, dubbel, tre matcher, trippel, eller fyra matcher, fyrling. Om du vill öka oddset genom att betta på en fyrling så kan du öka oddset, du kan exempelvis välja tre säkra matcher och välja en högoddsare.

Livebetting innebär att du spelar på en fotbollsmatch under spelets gång. Här blir du lätt riktigt engagerad i matchen eftersom du kan tendenser i matchen och försöka använda dessa för att förutsäg vad som kommer att hända härnäst. Oddsen ändras ständigt när du sysslar med livebetting beroende på resultatet och stora förändringar kan ofta ses om något av lagen gör mål.